AIRPORT TAXI OUDENAARDE 

Op zoek naar een goedkoop taxivervoer vanuit regio Oudenaarde ? Zoekt u een betrouwbare bedrijf met voordelige prijzen?

In dat geval kan u in volle vertrouwen beroep doen op Airport Taxi. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring om dit alles waar te maken. Wij bieden voordelig luchthavenvervoer aan ook vervoer tussen verschillende steden. Airport Taxi beschikt over comfortabele wagens met extra bagageruimte en bekwame chauffeurs. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd. Wij zorgen  zowel voor individueel als voor groepsvervoer tot zeven personen. Ondertussen staan wij bekend bij vele vaste klanten voor luchthavenvervoer vanuit de regio Leuven Aalst Hasselt Antwerpen 

Airport Taxi Oudenaarde

Luchthavenvervoer

 Airport taxi Oudenaarde biedt u goedkoop luchthavenvervoer vanuit regio Oudenaarde. Wij hebben in die tijd een grote ervaring in deze sector opgedaan door onze activiteiten in de luchthaven.

Vaste Tarieven

Bij Airport Taxi Oudenaarde betaald u steeds een vaste prijs van uw ophaaladres tot uw eindbestemming. Geen verborgen kosten.

Snelle Reservatie

Al onze boekingen worden binnen 24 uur bevestigd. Voor een vlotte afhandeling bij last minute reservatie vragen we  wel om ons ook even telefonisch te contacteren.

Kindvriendelijk 

Wij zorgen zowel voor kinderstoelen, verhoogkussens als Maxi-Cossi gratis ter beschikking voor onze jongste klantjes.

24 uur – 7 dagen

Om u in alle omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn wij elke dag 24 uur op 7  beschikbaar voor u  

Professionele chauffeurs 

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met extra bagageruimte.  Eveneens over bekwame chauffeurs die in staat zijn alle  situaties in te schatten voor uw comfort en veiligheid.

WAT IS DE PRIJS? U hoeft geen zorgen te maken! Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

Airport Taxi Oudenaarde

Taxi van Oudenaarde naar de luchthavens

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen te vertrekken vanuit Oudenaarde, dan staan wij steeds klaar. Wij bieden onze service correct aan en daardoor staan wij al jaren tot uw dienst. Wij staan dag en nacht tot uw dienst. Vertrekken om drie uur s’morgen is voor ons geen probleem. Het is voor ons een gewoonte om u elk uur op te halen. Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren.

Hoeveel kost taxi van Oudenaarde naar uw bestemming 

Airport Taxi behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste tarieven, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer vanuit uw bestemming zijn uiterst klantvriendelijk.

Taxi bestellen van Oudenaarde naar de luchthavens

Bestel uw taxi vanuit regio Oudenaarde tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven. Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

Indien u nog vragen heeft aarzel niet ons te contacteren

Info@airporttransfer.be

Tel: +32 484 900 740